Urban Arrow kopen
in Utrecht & Amersfoort

Groene kilometervreter

Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we de ultieme groene kilometervreter voor de last mile. Wil je je gereedschap meenemen of denk je aan het bezorgen van pakketen, voedsel of zelfs meubels? Er is altijd een Urban Arrow die je soepel van A naar B brengt – en daar voorbij.  

Uw voordeel bij pronto e-bikes

Snel & Wendbaar

De Shorty heeft de wendbaarheid en snelheid van een scooter minus de uitstoot en de herrie.

SUV van het fietspad
Met nagenoeg dezelfde lengte als een gewone fiets zal het je verbazen hoeveel je mee kan nemen in een Shorty. Wij noemen hem daarom met recht de Short Utility Vehicle van het fietspad.

ePowered
Kies uit een Bosch Active Plus, Performance of Cargo Line motor met een 400Wh of 500Wh batterij voor een kilometersbrede glimlach.

De Shorty is de lichtste Urban Arrow die er is. Laat je echter niet voor de gek houden door het gewicht, want het maakt hem niet minder krachtig.Hij is snel, enorm wendbaar en kan veel meer dragen dan je denkt. Daarom noemen we het een compacte reus.

Na een uitgebreide ontwerp- en ontwikkelingsfase vonden we dat het tijd werd om de Shorty in te schrijven voor een competitie. De compacte reus was er klaar voor. Het draagt sindsdien met trots de titel Best Urban Bike. Volgens de jury presteert de Shorty uitstekend in de categorieën Functionaliteit, Vakmanschap en Toegevoegde Waarde. De jury verklaart: “De perfecte bakfiets voor bezorgdiensten, waarbij de geïsoleerde box perfect is voor de bezorging van zowel warme als koude gerechten.”

De box is flexibel te gebruiken: je kunt je kind of hond er gemakkelijk in meenemen door de stad – of wanneer je de stad even wilt ontsnappen. Het aantal accessoires voor de fiets groeit snel. Zo transformeert de afsluitbare kap de Shorty in de ultieme koeriersfiets. Als dat niet veelzijdig is, weten wij het ook niet.

Deze compacte bakfiets is de perfecte fiets voor de stedelijke multitasker, die dingen te doen heeft, plaatsen wil bezoeken en die daarbij ook nog eens dingen mee wil nemen. Als je dagen gevuld zijn met vergaderingen, bezoeken aan de sportschool, een werklunch of een kop koffie op verschillende plekken in de stad, dan zit je goed met de Shorty.

Openingstijden

Maandag :
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
09:00 – 16:00
Gesloten

030-4100114

Reykjaviksrtraat 2
3543KB, Utrecht

Fiets fluitend door de stad

Ben je helemaal klaar met het verspillen van tijd in de file of het zoeken naar een parkeerplaats? Dan is dit hèt voertuig voor jouw binnenstedelijke leveringen. De Cargo elimineert geluidsoverlast en luchtvervuiling en geeft een flinke boost aan de flexibiliteit van je wagenpark.

Op onze fietsen kun écht je alles meenemen

Alle fietsen in ons Cargo assortiment zijn uitgerust met de Bosch Performance-motor, Shimano hydraulische schijfremmen en een geveerde voorvork om je rit soepel te laten verlopen. Jij kiest de lengte die past bij de wensen van je bedrijf. Wordt het de Cargo L, XL of XXL?

 

In alle hoeken en gaten

Omdat het een fiets is, reikt de Cargo gemakkelijk tot diep in de haarvaten van de infrastructuur van de stad. Met verschillende typen boxen kun je met de Cargo ladingen van 250 tot 700 liter naar de voordeur van je klant brengen, waar dat ook mag zijn.