Specialisten

Pronto 100% elektrisch is een onderdeel van Prontoscooters. Samen zijn wij een team, met al meer dan tien jaar ervaring in de branche.

Wat wij doen

Onderhoud

Wij onderhouden alle e-bikes en scooter. Mocht u onderhoud nodig hebben voor een van deze vervoersmiddelen, dan kunnen we u altijd helpen

Verkoop

Wij verkopen nieuwe en tweedehandse scooters, e-bikes en speed-pedelecs. Voor alle merken kunt u kijken bij modellen in het menu of op de homepage.

Inkoop

Wij kopen ook scooters en fietsen in! Mocht u er over na denken om uw scooter, e-bike of speed-pedelec te verkopen? Kom dan langs in onze winkel voor een prijsindicatie. 

Wie wij zijn

Wij zijn Pronto 100 % elektrisch. Wij zijn een speciaalzaak in het nieuwe gedeelte van Utrecht: Leidsche rijn. Naast onze e-bike/scooter winkel in Utrecht, hebben we ook nog een onderneming in Amersfoort. Hier zijn wij elf jaar geleden met het verkopen van scooters. Sinds het najaar van 2017 zijn we ook begonnen met het verkopen van speed-pedelecs. De ambitie voor elektrisch vervoer hebben we sinds dien niet meer losgelaten en in middels verder uitgewerkt in onze winkel in Utrecht. 

NIU

fulloption

Koop nu een Niu N (pro), M1(+) en krijg 300 euro accessoires cadeau!

Koop nu een Niu N (pro), M1(+) en krijg de volgende opties cadeau:

– Originele NIU Smartphone houder

– Origineel NIU Beenkleed

– Origineel NIU hoog Windscherm

 

50/50 deal: 50 % nu en 50 % lease over 10 maanden met 0% rente!