Frequently Asked Questions

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden

Professionele werkplaats en officiele dealerschappen van Stromer, Riese Muller, Flyer e-bikes en  Niu e-sooters.
Minimaal 2 jaar volledige garantie op alle merken die wij verkopen.
Gratis haal/ brengen bij onderhoud in Utrecht.
Gratis thuisbezorgd na aankoop.
Gratis eerste onderhoudsbeurt bij 1000KM.
Wij zijn BOVAG-lid, alle reparaties en tweedehands aankopen zijn conform BOVAG voorwaarden.
We hebben een mooie, goed bereikbare winkel met heerlijke koffie en vriendelijke personeel. 

1) Verzekeringspremie per maand, kwartaal of jaar.
2) Opladen van je accu.
3) Periodiek onderhoud, afhankelijk van merk en aantal gereden kilometers.

 

Belangrijkste is dat u koopt van de eerste of tweede eigenaar en met BOVAG garantie. Hierdoor bent u zeker dat er geen total loss-schade aan de e-scooter of e-bike is geweest. Verder is een km-stand, bouwjaar en onderhoudshistorie belangrijk. Hoe minder kilometers en hoe meer onderhoudshistorie, hoe betrouwbaarder uw aankoop is. 

Na aanschaf van een nieuwe e-bike of e-scooter is de eerste onderhoudsbeurt voor onze kosten, deze zou binnen het eerste jaar en voor de eerste 1000 KM moeten plaats vinden. Daarna adviseren wij onderhoud te laten doen om de 5000 KM. Even afhankelijk van het gebruik. Uiteraard is doorrijden mogelijk tot de 7500 KM als u zelf regelmatig kleine schoonmaak handelingen doet. 

Bel ons op 030-4100 114, email ons via [email protected] of maak een afspraak via het contactformulier op onze site. 

Een onderhoudsbeurt verzorgen wij binnen 1 werkdag. Dit betekent ‘s morgens neerzetten, ‘s middags ophalen. Eventueel kunt u in overleg ook wachten op de onderhoudsbeurt, dan is het dus klaar terwijl u wacht. Gezien de ligging van onze winkel kunt u zich prima vermaken tijdens het wachten. (shoppingcentre Leidsche Rijn Centrum, The Wall, 4 minuten met trein naar Utrecht Centraal) 

Onderhoud voeren wij uit op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.  Zondag is onze werkplaats gesloten.  Op zondag kunt u de e-bike of e-scooter wel neerzetten en dan gebruik maken van een leen e-bike of e-scooter.