E-bike kopen in Utrecht

Openingstijden

Maandag :  Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17.00 uur 
Woensdag:  10:00 – 17.00 uur
Donderdag:  10:00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10:00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Parkeren

2 uur gratis parkeren bij de parkeergarage van de Jumbo. 

Contact

premium
elektrische fietsenwinkel

Pronto is een merkonafhankelijke fietsenwinkel in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Bij ons is het mogelijk om e-bikes, elektrische bakfietsen, en speed pedelecs van meerdere merken te testen. Met onafhankelijk advies weet u zeker dat u de e-bike kiest die het beste bij u past.

In onze showroom in Utrecht test u gratis en vrijblijvend alle e-bikes uit ons assortiment. Daarnaast helpen gecertificeerde monteurs u bij e-bike reparaties en onderhoudsbeurten.   

Uw voordeel bij pronto e-bikes

We verkopen meerdere merken en zitten dus niet vast aan 1 advies. We leggen u alles uit over de voor- én nadelen van alle merken en modellen in ons assortiment. 

Bij Pronto willen we u het beste bieden op het gebied van duurzame mobiliteit. We kiezen daarom uitsluitend voor e-bike merken die:

  • De beste prestaties leveren
  • Extra aandacht geven aan veiligheid
  • Design niet uit het oog verliezen

Op dit moment verkopen wij de volgende merken: Carqon, Stromer, QWIC, Riese & Müller, en Specialized.

Een e-bike kopen is meestal een goed doordachte keuze. Wij vinden het geven van een gratis proefrit dan ook vanzelfsprekend. Door de coronamaatregelen is het nu ook mogelijk om uw favoriete e-bike thuis of op werk te testen, maar u bent ook 5 dagen per week welkom bij onze showroom in Utrecht.

We bieden de volgende lease  mogelijkheden aan:

Schade of diefstal is helaas niet altijd te voorkomen. Als dit gebeurt, dan wilt u uiteraard snel en goed geholpen worden.  Bij Pronto hebben we altijd een geschikte verzekering voor uw e-bike, bakfiets of speed pedelec.  Het is zelfs mogelijk om accessoires mee te verzekeren. 

Let op: Sinds 2017 zijn de regels die gelden voor een bromfiets ook op een speed pedelec van toepassing. Je bent hierdoor wettelijk verplicht je fiets minimaal WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) te verzekeren.

In sommige gevallen zijn gebruikte producten gewoon nog perfect. Dit geldt zeker voor onze e-bike occasions en demomodellen. Benieuwd welke tweedehands e-bikes er nu beschikbaar zijn? Bekijk dan onze Marktplaats pagina

Bij Pronto werken gespecialiseerde fietsenmakers die precies weten hoe ze een e-bike, speed pedelec, of e-bakfiets moeten maken. Dit is totaal iets anders dan het repareren of onderhouden van een normale fiets. In onze werkplaats vindt u dan ook gecertificeerde monteurs. Ook voor onderhoudsbeurten staan onze monteurs voor u klaar. 

Openingstijden Utrecht

Maandag :
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
09:00 – 16:00
Gesloten

Amsterdamseweg 122 3812 RS, Amersfoort

2 uur gratis parkeren in de parkeergarage van de Jumbo