CARQON
Bakfietsen

100% Nederlands vakmanschap

Het Nederlandse Carqon heeft de ambitie om superieure elektrische bakfietsen te ontwikkelen die een nieuwe standaard zetten op het gebied van design, functionaliteit en technologie. Dit is wat ons betreft gelukt. Met de ultieme familiefiets én een premium transport bakfiets heeft Carqon 2 modellen die het verschil maken.   

Carqon: dé ultieme bakfiets voor uw gezin

Carqon-bakfiets-proefrit

Met de kinderen of uw hond op pad, of even snel een boodschap doen? De premium Carqon bakfiets is de perfecte bakfiets. Een unieke lage kinderdeur, hoog actieradius (120 km), superieure rijervaring, en een bekroond ontwerp. Deze elektrische bakfiets heeft echt alles.  

 

Carqon flatbed: ontworpen voor ondernemers​

Door de veelzijdige transportmogelijkheden is de Flatbed een groen transportmiddel voor pakketbezorgers en dienstverleners. Met een antislip tape, stevige bevestigingssleuven, en een actieradius (tot 140 km) het heeft alles voor comfortabel transport. 

 

Uw voordeel bij pronto e-bikes

We verkopen meerdere merken en zitten dus niet vast aan 1 advies. We leggen u alles uit over de voor- én nadelen van alle merken en modellen in ons assortiment. Dit doen we in onze winkels in Utrecht en Amersfoort, maar ook telefonisch en online. 

Een e-bakfiets kopen is meestal een goed doordachte keuze. Wij vinden het geven van een gratis proefrit dan ook vanzelfsprekend. U bent 5 dagen per week welkom bij onze showrooms in Amersfoort en Utrecht.

We bieden de volgende lease  mogelijkheden aan:

Schade of diefstal is helaas niet altijd te voorkomen. Als dit gebeurt, dan wilt u uiteraard snel en goed geholpen worden.  Bij Pronto hebben we altijd een geschikte verzekering voor uw e-bike, bakfiets of speed pedelec.  Het is zelfs mogelijk om accessoires mee te verzekeren. 

Let op: Sinds 2017 zijn de regels die gelden voor een bromfiets ook op een speed pedelec van toepassing. Je bent hierdoor wettelijk verplicht je fiets minimaal WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) te verzekeren.

Bij Pronto werken gespecialiseerde fietsenmakers die precies weten hoe ze een e-bike, speed pedelec, of e-bakfiets moeten maken. Dit is totaal iets anders dan het repareren of onderhouden van een normale fiets. In onze werkplaats vindt u dan ook gecertificeerde monteurs. Ook voor onderhoudsbeurten staan onze monteurs voor u klaar. 

Bij Pronto willen we u het beste bieden op het gebied van duurzame mobiliteit. We kiezen daarom uitsluitend voor e-bike merken die:

  • De beste prestaties leveren
  • Extra aandacht geven aan veiligheid
  • Design niet uit het oog verliezen

Op dit moment verkopen wij de volgende merken: Carqon, StromerQWICRiese & Müller, en Specialized.

Amersfoort

Maandag :
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
10:00 – 16:00
Gesloten

Amsterdamseweg 122
3812 RS, Amersfoort

Utrecht

Maandag :
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
09:00 – 16:00
Gesloten

Reykjaviksrtraat 2
3543KB, Utrecht